Search
Search

HAFA LUSH

DESSINGHOTELLIN TUNNELMAA KYLPYHUONEESEESI

Luo design-hotelli tunnelma mustalla ja ylellisellä mustakromilla. Täydennä tunnelmallisella Led-peilillä sekä kookkailla viheskasveilla ja voit tuntea suurkaupunkien kirkkaan yötaivaan tuoman pulssin kylpyhuoneessasi.

LUO LUSH – TYYLI KYLPYHUONEESEESI

Mustakromi on hienovarainen väri, joka vangitsee huoneen luonteen ja heijastaa sen tunnelmaa. Sarjastamme Fine pesuallashanat löydät tämän kauniin värisen hanan, joka sopii täydellisesti Circle Steel malja-altaan pariksi. Tässä Hafa Edge allaskaapin ja ajankohtaisen Terrazzo- pöytätason kanssa. Valitse lisäksi valikoimastamme suihku mustilla yksityiskohdilla sekä Hafa Mix Slim kattosuihku täydentämään elegantin kylpyhuoneesi.

Lue lisää sisältyvistä tuotteista:
Hafa On Top pöytätasot
Hafa Circle Steel malja-altaat
Hafa Fine pesuallashanat
Hafa mustat suihkut
Hafa Mix Slim kattosuihkut

Älä unohda ostaa tyyliin sopivaa pohjaventtiiliä. Meiltä löytyy myös upotettaville pesualtaille ylivuotosuojalliset tyyliin sopivat pohjaventtiilit.  Löydät nämä täältä.

HAFA LUSH KYLPYHUONE TRENDIT

Kylpyhuoneen trendit 2021-2022 sisältävät useita uusia jännittäviä metalliviimeistelyä mattapintaisen ja kiiltävän rajalla. Mustakromi, joka on osana Hafa Lush-tyyliä, on yksi väreistä, joka tulee näkymään vahvana trendinä ensi vuonna pesuallashanoissa, altaissa sekä muissa yksityiskohdissa. Tasapainota metalli ja teollisempi ilme pehmeämmillä materiaaleilla, kuten pellavalla ja puuvillalla sekä vaalealla marmorilla.

Trendiväreinä sävyt Lush: sementti, antrasiitti, pellava, mustakromi, matta musta. 

Yhdisteltävät materiaalit: pellava, raaka betoni, isolehtiset viherkasvit, teräs ja lasi.

HAFA EDGE KYLPYHUONEKALUSTEET

KAUNIS MALJA-ALLAS PÖYTÄTASOLLE

HAFA INFINITY – YLELLINEN SUIHKU

Modernit ohuet linjat ja ainutlaatuiset valinnat yhdistyvät uusimpiin laadukkaisiin komponentteihin ja materiaaleihin.

Messinkinen tai mustakrominen malja-allas? Vai valkoinen tai musta posliini malja-allas? Meiltä löydät suuren valikoiman kauniita malja-altaita pöytätason päälle.

Laajat lasipinnat luovat ilmavan vaikutelman ja antavat avaruutta kylpyhuoneeseen. Hafa Infinity antaa tavanomaisesta poikkeavan suihkuelämyksen.