Rahoitus 0% korolla!

Tarjoamme ostoksillesi maksuaikaa.

Rahoituksen avulla saat ostoksillesi joustavasti huoletonta maksuaikaa. Me tarjoamme asiakkaillemme kahden eri pankin rahoitusvaihtoehtoja.

Joustavat rahoituspalvelut sekä yrityksille että yksityisille asiakkaille!

TUOHI Mastercard

Saatavilla 10-40kk 0% korolla

Ottaessasi meiltä vuosimaksuttoman TUOHI Mastercard -luoton saat ensiostolle 6, 12, 24 tai jopa 40kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko on 2000 euron käytössä olevalle luotolle X % ja luottohinta XXX euroa, kun nimelliskorko on 3kk Euribor (2/2020) + 14% ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2000-10000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

GRENKE Yritysleasing

Saat kauttamme altaan myös yritysleasingilla. Allas leasing tuo sujuvuutta kaikenkokoisille yrityksille arjen haasteisiin. Leasing sopii, jos yritykselläsi on tarve yhdelle tai useammalle altaalle. Räätälöimme juuri sinun yrityksellesi sopivan leasing -ratkaisun. Altaiden leasinghinnat alkaen 87€/kk sisältäen sekä rahoituskulut että vakuutuksen. Lisätietoja ja räätälöidyn tarjouksen saat joko puhelimitse numerosta 010-338 1631 tai sähköpostilla myynti@laatualtaat.fi