Search
Search

Myyjä

Laatualtaat / MegaSpa Finland Oy (Y-tunnus 2875566-7). Tuotteiden hinnat sisältävät arvonlisäveron. Pidätämme oikeuden hintojen ja lähetyskulujen muutoksiin.

Verkkokaupan ehdot

Tuotteitamme voi tilata verkkokaupasta, joista tulee automaattinen vahvistus tilaajan sähköpostiin. Tilausvahvistuksen saaminen edellyttää sähköpostiosoitteen ilmoittamista tilauksen yhteydessä. Asiakas sitoutuu jokaisen tilauksen yhteydessä voimassa oleviin toimitusehtoihin.

Toimitus

Toimitamme tuotteita Matkahuollon ja Postin kautta. Asiakas voi myös noutaa tilauksen Raision toimipisteestä maksutta. Asiakas voi valita toimitustavan, kuitenkin joidenkin isoimpien tuotteiden osalta toimitustavaksi voi valita vain Matkahuollon. Ilmainen toimitus Tarvikkeille, lisävarusteille ja varaosille, kun ostosten loppusumma ylittää 100€. Toimitusaika verkkokauppatilauksille on 2-5 arkipäivää.

 

Toimitustavat:

  • Nouto Vantaa myymälä (maksuton)
  • Nousto Postista
  • Nouto pakettiautomaatista

 

Palautus

Jos kuluttaja peruuttaa kaupan, tavara on palautettava viimeistään 14 päivän kuluttua peruuttamisilmoituksen tekemisestä. Kuluttajan vastuulla on tarvittaessa näyttää toteen, että tavara on palautettu määräajassa, esimerkiksi palautuskuitilla. Tilaaja maksaa palauttamisesta aiheutuvat kustannukset.

Kaikissa palautus- ja reklamaatiotapauksissa ota ensin yhteyttä Laatualtaiden asiakaspalveluun, puh. 010-338 1631 tai myynti@laatualtaat.fi.

Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja alkuperäispakkauksessaan. Myös kaikkien lappujen / hintamerkintöjen tulee olla paikoillaan. Tarkista, että palautat kaikki osat, myös mahdolliset käyttöohjeet ja pakkausmateriaalit. Suodattimet tulee olla käyttämättömiä/niitä ei ole laitettu veteen.

Ongelmatilanteet kuljetuksessa sekä viallisten tuotteiden osalta

Mikäli tuote on kadonnut kuljetuksen aikana, vioittunut tai asiakkaalle on toimitettu väärä tuote, tulee asiakkaan ilmoittaa virheestä välittömästi osoitteeseen myynti@laatualtaat.fi. Mikäli paketti on vahingoittunut kuljetuksen aikana, tulee asiakkaan pyytää vahingosta merkintä lähetyksen vastaanottoasiakirjaan.

Muuta

Pidätämme oikeuden muuttaa toimitusehtojamme. Asiakkaan on ennen tilaustaan tutustuttava kulloinkin voimassa oleviin toimitusehtoihin. Laatualtaat käsittelee kaikki asiakastiedot 100% luottamuksellisesti. Laatualtaat eivät luovuta asiakastietoja kolmansille osapuolille.