Search
Search

HAFA COLOUR CONCEPT – AINUTLAATUINEN KÄSITE JOKA INSPIROI

Inspiroidaksemme ja auttaaksemme Teitä tekemään kylpyhuoneestanne henkilökohtaisemman, olemme valinneet Hafa Colour Conceptin, jossa kaikki on taitavasti suunniteltu sopimaan yhteen ja ovat keskenään yhdisteltävissä. Hafa Colour Concept-tuotteet voidaan yhdistellä suurien kalustesarjojemme kanssa, ja se sisältää kauniita ja uniikkeja tuotteita pesualtaista, allastasoista ja vetimistä hanoihin, suihkuihin ja kattosuihkuihin. Hafa Colour Concept-tuotteet voidaan yhdistellä suurien kalustesarjojemme kanssa, ja se sisältää kauniita ja uniikkeja tuotteita pesualtaista, allastasoista ja vetimistä hanoihin, suihkuihin ja kattosuihkuihin.

Ota rauhoittava kylpy hämärässä ja anna kynttilän valon lämpimän ehkun rauhoittaa mielesi. Yhdenmukaisilla messinginvärisillä
yksityiskohdilla luot ainutlaatuisen, mutta samalla aistillisen ja lämpimän ilmapiirin kylpyhuoneeseesi.

Luo design-hotelli tunnelma mustalla ja ylellisellä mustakromilla. Täydennä tunnelmallisella Led-peilillä sekä kookkailla viheskasveilla ja voit tuntea suurkaupunkien kirkkaan yötaivaan tuoman pulssin kylpyhuoneessasi.

Sävy sävyyn tai yksivärisesti. Mustalla ja antracit harmaalla, hanasta suihkuun ja kalusteisiin, luot hiljaisempaa olemusta kylpyhuoneeseesi ilman tarpeettomia vaikutteita. Tyylikästä, erottuvaa ja samalla ajatonta.

Valoisa ja raikas kylpyhuone kauniilla marmori ja valkoisilla pinnoilla. Haluamme aloittaa päivän tyylillä joka luo tunteen koko päiväksi. Tässä kauniissa energiaa antavassa tyylissä hehkuvat kromatut yksityiskohdat hanan kanssa kuin helmeilevät vesipisarat.