Search
Search

HAFA CALM

LÄMMIN JA YLELLINEN KYLPYHUONE

Ota rauhoittava kylpy hämärässä ja anna kynttilän valon lämpimän ehkun rauhoittaa mielesi. Yhdenmukaisilla messinginvärisillä yksityiskohdilla luot ainutlaatuisen, mutta samalla aistillisen ja lämpimän ilmapiirin kylpyhuoneeseesi.

LUO CALM – TYYLI KYLPYHUONEESEESI

Uutuus Hafa Infinity, ylellinen suihkuratkaisumme, harmonisesti yhdessä kattosuihku Fine kanssa ja tässä mukana Hafa Shape. Yhdistä ruostumattomasta teräksestä valmistettu malja-allas mieleiseen kalusteeseen valikoimastamme. Kaikki sävy sävyyn kauniista messingistä.

Lue lisää sisältyvistä tuotteista:
Hafa On Top pöytätasot
Hafa Circle Steel malja-altaat
Hafa Fine pesuallashanat
Hafa Fine vetimet
Hafa Infinity suihkut
Hafa Fine kattosuihkut

Osta lisäksi malja-altaallesi tyyliin sopiva pohjaventtiili sekä ylivuotosuojan koristerengas messinkisenä. Pohjaventtiili kuuluu Hafa Circle Steel altaan mukaan.  Löydät nämä täältä.

HAFA CALM KYLPYHUONEEN TRENDIT

Vuoden 2021 aikana on lämpimät värisävyt astuneet mukaan uusimpiin kylpyhuone trendeihin. Sävyt kuten hiekka ja nougat jatkavat vahvasti vuodelle 2022 ja Hafa Calm-tyyli on luotu juuri tätä trendiä ajatellen Hafa Calm sisältää messinkipinnoitteisia yksityiskohtia joilla luodaan lämmintä tunnelmaa ylelliseen ja kylpyhuoneeseen.

Värisävyt Calm: Nougat, ruskean eri sävyt, kerma, messinki. 

Yhdisteltävät materiaalit: kalkkikivi, puuvilla, messinki, lasi, tumma puu.

HAFA SHAPE KYLPYHUONEKALUSTEET

Suora ja riisuttu kalusteen muotoilu yhdistettynä täydelliseen tekniikkaan antaa sinulle kalusteen, josta voit nauttia useita vuosia.

KAUNIS MALJA-ALLAS PÖYTÄTASON PÄÄLLE

Messinkinen tai mustakrominen malja-allas? Vai valkoinen tai musta posliini malja-allas? Meiltä löydät suuren valikoiman kauniita malja-altaita pöytätason päälle.

HAFA FINE MESSINKINEN KATTOSUIHKU

Hafa Fine messinkipinnotteinen kattosuihku sirolla pyöristetyllä termostaattihanalla.