Search
Search

INSPIRAATIOTA KYLPYHUONEESEEN

Olemme keränneet yhteen ispriraatioita kylpyhuoneeseesi ja täältä löydät erillaisia tyylejä ja kylpyhuonetuotteita. Meidän ajatuksenamme on viihtyisä kylpyhuone. Ja juuri tämän takia kehitämme jatkuvasti tuotteitamme ja niiden toimintoja täyttämään modernin ja viihtyisän kylpyhuoneen vaatimukset, täältä näet joitakin niistä.

COLOUR CONCEPT
MAALAISTYYLINEN KYLPYHUONE
HAFA ÄLYVALAISTUS KYLPYHUONEESEESI

MAALAISTYYLINEN KYLPYHUONE

Tähän olemme keränneet inspiraatioita maalaistyyliselle modernille kylpyhuoneelle, riippumatta siitä remontoitko vanhaa vai rakennatko ihan uutta kulpyhuonetta. Hafa tarjoaa laajan valikoiman kylpyhuonekalusteita ja sisustusta modernilla maalaismaisella tyylillä. Uutuutemme Hafa Grace tuo maalaistyylisen kylpyhuoneen nykyaikaan tyylikkään ja ajattoman kauniilla muotoilullaan.

HAFA COLOUR CONCEPT – AINUTLAATUINEN KÄSITE, JOKA INSPIROI

Inspiroidaksemme ja auttaaksemme Teitä tekemään kylpyhuoneestanne henkilökohtaisemman, olemme valinneet Hafa Colour Conceptin, jossa kaikki on taitavasti suunniteltu sopimaan yhteen ja ovat keskenään yhdisteltävissä. Hafa Colour Concept-tuotteet voidaan yhdistellä suurien kalustesarjojemme kanssa, ja se sisältää kauniita ja uniikkeja tuotteita pesualtaista, allastasoista ja vetimistä hanoihin, suihkuihin ja kattosuihkuihin.

VALITSE ROHKEASTI VALKOISET KYLPYHUONEKALUSTEET

Valkoiset ja vaaleat värit saavat kylpyhuoneesi näyttämään isommalta ja ovat juuri siksi hyvä vaihtoehto pienemmille kylpyhuoneille. Lisäksi vaaleat värit päästävät valoa sisään ja muodostavat kaunista valoheijastusta. Sisustaminen valkoisilla kalusteilla ja esimerkiksi lisäämällä yksityiskohtiin lämpimiä sävyjä ei tarkoita sitä että se olisi tylsää, vaan pikemminkin sitä, että olet tietoisesti päästänyt vaaleilla sävyillä valon sisään. Rohkene sisustaa valkoisella.

Kylpyhuonekalusteemme Hafa Shape, allashana Hafa Design ja pyyhekuivain Hafa Original. Valkoista, valkoista ja valkoista. Sopii täydellisesti Hafa Storen kanssa. Pyöreä peili, jonka kaunis valaistus hehkuu lämmintä valoa. Hipaisukatkaisimen muistiin tallentuu viimeisin valoasetus sammuttaessa/sytyttäessä.