Search
Search

KuohuSpa Swim82

Tuotekoodi: swimspa82

KuohuSpa Swim82 on vastavirta-allas, jossa on tilaa isollekin porukalle! Altaassa on vakiovarusteena Bluetooth-kaiutinjärjestelmä sekä WiFi-etäohjaus.

22900,00 

tai 386,67  / 60 kk

Toimitusaika 12 viikkoa

KuohuSpa Swim82 on vastavirta-allas, jossa on tilaa isollekin porukalle!

Allas on erittäin tilava, monikäyttöinen sekä hieronta- ja vastavirtaominaisuuksilla varusteltu kokonaisuus. Tähän altaaseen kiva pulahtaa rentoutumaan tai viettämään aikaa hyvällä porukalla.

Kirsikkana kakun päällä altaaseen kuuluu myös vakiovarusteena Bluetooth-kaiutinjärjestelmä sekä WiFi-etäohjaus. Altaasta löytyvät siis kaikki herkut, joita vastavirta-altaaltasi saatat toivoa.

Erityisominaisuudet

 • Tehokas hieronta 2 x 3 HP  pumpuilla
 • 95 kappaletta säädettäviä vesihierontasuuttimia
 • 1 x 3 kW lämmitin
 • Tehokkaat 1 x 3 HP vastavirtapumput
 • Bluetooth – kaiuttimet
 • Wifi-etäohjaus vakiona
 • 15/12cm kansi vakiona
 • Vesitilavuus 2500 litraa
 • Tilava allas isollekin porukalle
 • Kattava valaistus niin sisä- kuin ulkopuolellakin
 • Erillinen kiertovesipumppu
 • Jäätymisenestojärjestelmä
 • Tehokas otsonaattori
 • Vedenpoistoventtiili vakiona

Laadukas hieronta

Erinomainen hieronta on meillä vakiovaruste. Hierontatehoa altaassa on reilusti ja hierontasuuttimien määrä on runsas. KuohuSpa Swim82 – mallissa on jopa 95 suutinta ja 6 HP hierontatehoa kahden hierontapumpun muodossa. Hierontaelämys on varmasti laadukas ja kattava. Kaikki käyttämämme hierontasuuttimet ovat vesi-ilmahierontasuuttimia. Tämä tarkoittaa, että pääasiassa suuttimesta tulee läpi vettä, mutta tarvittaessa seokseen saadaan mukaan myös ilmaa. Tämä tapahtuu altaan ilmasäätimestä. Ilma lisää hieman hierontatehoa ja luo visuaalisesti näyttäviä ilmakuplia. Hierontasuuttimet ovat myös suutinkohtaisesti tehosäädettäviä.

Tehokas vastavirtaelämys

Harjoittelusi tehokkuudesta huolta pitää yksi vastavirtapumppu, joka antaa tehoa 3 HP verran. Altaassa voit uida, juosta tai vaikka pyöräillä. Ihan mitä keksitkään, niin harjoittelusi on taatusti tehokas. Vastavirtapumppun tehoa voit säädellä helposti itse.

Edistyksellinen eristys

Eristys tekniikkamme takaa vastavirta-altaille energiatehokkuuden ympärivuoden. Paksu monikerros eristyksemme ja markkinoiden paksuin vakioeristekansi takaavat huomattavan eron kilpailijoihimme verrattuna. Altaamme on eristetty ulkopaneloinnin sisäpuolelta paksulla eristelevyllä, joka on vahvimmillaan n. 60mm. Eristemateriaalina käytetään suulakepuristettua polyeteeniä, jonka vahvuuksia ovat tehokas lämmön- ja kosteudeneristys sekä hyvä äänieristys. Pumppujen tuottama ääni saadaan tehokkaasti vaimennettua eristerakenteen ansiosta. Pumpuista säteilevä hukkalämpö heijastetaan takaisin altaan uretaaniin ja putkistoon tähän kehitetyllä alumiinipintaisella foliomatolla. Koko allaskuori on eristetty uretaanivaahdolla. Myös altaan pohjalta löytyy paksu eristelevy vakiona. Eristekantemme on aina 15cm paksu keskeltä, ja 12cm paksu reunoilta. Näin kanteen muodostuvat myös luonnolliset kaadot ja täten esim. sadevesi pääsee valumaan pois kannen päältä.

Valmiina ympärivuoden

KuohuSpa Swim82 – vastavirta-altaassa on yksi 3 kW lämmitin. Altaaseen on mahdollista asentaa 3 kW lisälämmitin. Allas on myös mahdollista kytkeä maalämpöön tai lämpöpumppuun! Kosketusnäytöllisen paneelin ansiosta altaan säätäminen onnistuu käden käänteessä.

Yksilöllisesti säädettävät hierontasuuttimet

Suurellakaan määrällä voimakkaita vesihierontasuuttimia ei ole merkitystä, mikäli suuttimet ovat väärin suunnattu tai sijoiteltu. Pitkän kokemuksen ja suunnittelun lopputuloksena altaisiimme on kehitetty yksilöllisesti säädettävät hierontasuuttimet. Säädettäviä hierontasuuttimia ja pyöriviä laaja-alahierontasuuttimia käytämme useassa eri koossa. Hieronnassa tehon ja suuntauksen lisäksi on tietenkin tärkeää myös istuinten sopivuus. Tämän takia kaikki istuinpaikkamme on suunniteltu luonnollisiksi, mutta rennoiksi käyttää. Säädettävät hierontasuuttimet antavat Sinulle mahdollisuuden räätälöidä hierontaa haluamallasi tavalla. Näin pääset vaikuttamaan kylpykokemukseesi ennennäkemättömällä tavalla. Voit avata ja sulkea suuttimia oman makusi ja sen hetkisen tarpeesi mukaan – vain suuttimesta kääntämällä. Kaikki suuremmat hierontasuuttimet ovat suunnattavissa oman makusi mukaan. Näin sama istuin sopii useammalle eri vartalotyypille. Jokainen kylpykerta voi siis olla erilainen. Sinä päätät!

Kokonaisvaltainen valaistus niin sisä- kuin ulkopuolellakin

Altaan sisävalaistuksesta vastaa erillisten led-valojen lisäksi myös suurimpaan osaan hierontasuuttimista asennettu LED-valaistus. Näin valaistuksesta saadaan erittäin kokonaisvaltainen ja tasainen. Tyylikkyyden ja altaan arvokkuuden kuuluu näkyä myös ulospäin. Tämän seurauksena Laatualtaiden sisäpuolelta sekä ulkonurkista löytyvät myös samat värit LED-valoina. Illan hämärtyessä valokokonaisuus saa aikaan vieläkin tyylikkäämmän valaistuksen ja upean tunnelman. Haluttu väri voidaan lukita tai nauttia portaattomasti vaihtuvasta väriohjelmasta.

WiFi-etäohjaus viimeistelee käyttökokemuksen

KuohuSpa Swim82 – altaasta löytyy WiFi – etäohjaus vakiona. Internetyhteydellä ja kännykkään ladattavalla apilla voit helposti tarkastaa altaasi tilan aina internetyhteyden ollessa päällä.

Erillinen kiertovesipumppu

Erillinen kiertovesipumppu kuluttaa vähemmän sähköä kuin kaksinopeuspumppu suodatusjaksojen aikana. Toinen etu on matalampi äänitaso. Kaksinopeuspumpusta kuuluu yleisesti kovempi ääni suodatusjakson aikana.

Tehokas suodatusjärjestelmä

Laatualtaiden ulkopore- ja vastavirta-altaissa käytetään tehokasta kuitusuodatus -järjestelmää, joka suodattaa allasvedestä tehokkaasti pois ylimääräiset kelluvat roskat ja irtohiukset. Näin allasvesi säilyy pitkään puhtaana ja miellyttävänä käyttää. Lisäksi kaikista altaistamme löytyvä otsonaattori tukee altaan suodatusjärjestelmää ja pidentää vedenvaihtoväliä.

Huoltovapaa ulkopanelointi

Komposiitista valmistettu ulkoverhous on täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. Materiaali on myös tyylikkäästi puukuvioitu ja kokonaisuus on näin saatu näyttävän näköiseksi. Värivaihtoehdot ovat musta ja harmaa, joilla allas saadaan sopimaan mihin tahansa ympäristöön.

Jäätymisenestojärjestelmä

Altaissamme on vakiona jäätymisenestojärjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, jos vedenlämpötila laskee alle 10 asteen. Hierontapumput alkavat tuottamaan lämpöä ja pitävät allasveden sulana. Näin altaamme eivät pääse jäätymään, vaikka lämmitin olisi jostain syystä kytkeytynyt pois päältä.

Vedenpoistoventtiili

Kaikissa altaissamme on vedenpoistoventtiili vakiona. Tuotteen mukana tulee myös puutarhaletkuun sopiva adapteri, jotta veden voi johtaa likakaivoon altaalta turvallisesti. Altaan voi tyhjentää myös uppopumpulla. Altaan pohjan alimmassa kohdassa sijaitsevasta viemäristä saat valutettua allasosan tyhjäksi. Sivulla sijaitseva pop-venttiili on helppokäyttöinen. Venttiilin lähdössä on valmis 3/4 kierre, johon puutarhaletkun adapteri on helppo kiinnittää. Huomioithan, että allas ei tyhjene kuitenkaan kokonaan vedestä venttiilin kautta vaan putkistoon jää aina vettä.

Kansitelineen asennus molempiin päätyihin

Tähän suorakaiteen muotoiseen altaaseen voit asentaa kansitelineet altaan molempiin päätyihin.

KuohuSpa Swim82-altaaseen on saatavilla rullakansi, jolloin kannen avaaminen ja sulkeminen sujuu helposti käden käänteessä!

Maalämpö ja lämpöpumppu

KuohuSpa Swim82 – vastavirta-altaassa on mahdollista hyödyntää maalämpöä tai lämpöpumppua.