Search
Search

Vantaan myymälämme nyt avoinna joka viikonpäivä!

Pisara luksusta arkeesi.

Valitse sinulle sopiva ulkoporeallas kattavasta valikoimastamme haluamallasi värityksellä ja lisävarusteilla. Euroopan johtavat ulkoporealtaat sekä monipuoliset ja edulliset tarvikkeet löydät sekä verkkokaupasta että myymälöistämme. Myymälämme sijaitsee Vantaalla. Tilaa itsellesi ulkoporeallas huoletta, me hoidamme altaan toimituksen ja asennuksen!

Jacuzzi ulkoporeallasmerkin logo

Takuuvarmasti laadukkaat kylvyt.

Mukavuuden lisäksi ulkoporealtaiden laatu on prioriteettimme. Altaamme soveltuvat erinomaisesti Suomen kylmään ilmastoon.

Skandinaavinen eristys

Myymissämme altaissa on vakiona skandinaavinen eristys. Tämä takaa energiatehokkuuden myös pakkaskeleillä.

Kattava lisävarustelu

Valitse useista eri vaihtoehdoista sinulle mieluisimmat lisävarusteet ulkoporealtaan tilauksen yhteydessä.

Energiatehokkuus

Myymämme altaat ovat energiatehokkaita. Riippuen altaan koosta vuosikulutus on 3000-4000 kWh, kun allas pidetään koko vuoden kylpyvalmiina 37 asteessa.

Miksi ulkoporeallas juuri Laatualtailta?

Meidän valikoimassa on myös Hafan ja Westerbergsin laadukkaat ruotsalaiset kylpyhuonekalusteet.

Vantaan myymälässä esillä useita kylpyhuonekalusteryhmiä Hafan mallisarjoista Edge, Go, Grace, Neat, Shape, Sun, tule tutustumaan paikan päälle Vantaalle!

25 vuoden takuu Hafan kylpyhuonekalusteille sekä Igloo Pro suihkuille!

Laatualtaat tarjoaa sinulle pisaran luksusta arjen keskelle. Tämän jälkeen et enää tarvitse kylpylälomia, olet lomalla jo kotiin päästyäsi.

 

Laatualtaiden ulkoporealtaiden laadukkaat yksityiskohdat ja kestävät osat takaavat altaalle erittäin pitkän käyttöiän ja vaivattoman ylläpidon. Oli harkinnassasi sitten pieni taikka isompi ulkoporeallas, meiltä löytyy varmasti juuri sinulle sopiva.

Nauti lämpimistä ja rentouttavista kylvyistä perheen ja ystävien kesken raikkaassa ulkoilmassa. Rentouta mieltä ja lihaksia säädettävällä hieronnalla. Valikoimamme on todella kattava ja siellä on jokaiselle jotain: paras ulkoporeallas on se joka sopii juuri sinulle!

Tilaa ulkoporeamme kahden vuoden takuulla. Takuuehtoja pääset tarkastelemaan tarkemmin täältä. Huoltomme palvelee joustavasti ja ammattitaidolla vian sattuessa.

Ulkoporealtaiden nopea toimitus ja huolto

Tilaamasi ulkoporeallas toimitetaan nopeasti Suomen suurimmasta varastosta kaikkialle Suomeen. Huolehdimme siitä, että saat tilaamasi tuotteet turvallisesti ja ajallaan perille.

Meiltä löydät alan parhaan porealtaiden huoltopalvelun ympäri Suomen. Huoltoverkostollamme on yli 10 vuoden kokemus ulkoporealtaiden huolloista ja verkostolle on kertynyt yli tuhat tyytyväistä ulkoporealtaan omistajaa. Ulkoporealtaan huolto hoituu nopeasti ja ammattitaitoisesti ympäri Suomen Hangosta Nuorgamiin asti.