KuohuSpa Huurre kylmäallas

Alkuperäinen hinta oli: 7990,00 €.Nykyinen hinta on: 5990,00 €.

NAUTI KYLMÄSTÄ!

KuohuSpa Huurre on mullistava uutuus valikoimaamme.

KuohuSpa Huurre avaa mielesi, antaa sinun kokeilla omia rajojasi ja saa sinut tuntemaan olosi virkistyneeksi.

ALOITA OMA KYLMÄ MATKASI KUOHUSPA HUURRE ALTAAN SEURASSA!

KuohuSpa Huurre allas on saatavilla lisävarustelulla, jolla altaan voi sijoittaa myös ulos!

 

Varastossa

Tuotetunnus (SKU): khuurre Osastot: , , ,

Kuvaus

KUOHUSPA HUURRE – KYLMÄALTAAN TARKOITUS

KuohuSpa Huurre – kylmäallas tarjoaa laadukkaan kylmävesiterapian ja kylmäpalautumisen vastaten jopa huippu-urheilijoidenkin vaativiin tarpeisiin. Kylmäpalautuminen on ollut jo pitkään olennainen osa urheilijoiden palautumisprosessia. Allas on suunniteltu yhden henkilön käyttöön kerrallaan. Aloita asteittainen totuttautuminen noin 10 asteen lämpötiloilla ja lyhyillä, jopa alle minuutin pituisilla kestoilla varmistaaksesi, että totut kylmään veteen rauhassa. KuohuSpa Huurre on tarkoitettu ihan jokaiselle, joka haluaa saavuttaa kylmäaltaan tarjoamat hyödyt! KuohuSpa Huurre – kylmäallas on suunniteltu viilenemään jopa 3 asteeseen, mikä on äärimmäisen kylmää.

 

KYLMÄVESITERAPIA JA SIITÄ SAATAVAT HYÖDYT

Kylmävesiterapia on palautumistekniikka, jota käyttävät urheilijat, huippu-urheilijat ja henkilöt, jotka haluavat vähentää lihaskipua ja tulehdusta fyysisen toiminnan jälkeen. Joitakin etuja kylmäkylvyn ottamisesta ovat:

Vähentää lihaskipua

Kylmävedessä oleminen auttaa vähentämään lihaskipua supistamalla verisuonia ja vähentämällä tulehdusta.

Parantaa palautumisaikaa

Vähentämällä lihaskipua kylmäallas auttaa urheilijoita toipumaan nopeammin ja olemaan valmiita seuraavaan harjoitukseen tai kilpailuun.

Tulehduksen vähentäminen

Kylmävedessä oleminen voi auttaa vähentämään tulehdusta kehossa, mikä voi olla hyödyllistä henkilöille, joilla on krooninen tulehdus tai tulehduksellinen sairaus, kuten niveltulehdus.

Verenkierron parantaminen

Kylmävedessä oleminen parantaa verenkiertoa, mikä auttaa palautumisessa ja vähentää loukkaantumisriskiä.

Mielihyvä

Kylmäaltistuminen voi lisätä merkittävästi mielihyvähormonin tuotantoa kehossa. Mitä kylmempi lämpötila, sitä selvemmin keho reagoi mielihyvähormonin tuotannon lisääntymiseen. Kylmä vesi vähentää myös stressiä ja piristää. Tutkimusten mukaan kylmäkylpy parantaa unenlaatua.

Aineenvaihdunta

Kylmäkylpy lisää aineenvaihduntaa. Lisääntynyt energia voi parantaa aerobista kapasiteettia ja kestävyyttä sekä lisätä vastustuskykyä väsymykselle. Kylmä vesi myös tutkitusti aktivoi kehon ruskeaa rasvaa.

Vastustuskyky

Kylmävedessä oleminen haastaa immuunijärjestelmän. Tutkimukset ovat osoittaneet säännöllisillä talviuimareilla glutationi-antioksidantin tuotannon lisääntymisen. Vain muutama kylmävesikerta kuuden viikon aikana voi lisätä lymfosyyttien, eräänlaisten immuunisolujen, määrää. Nämä havainnot viittaavat siihen, että kylmässä vedessä olemisella voi olla immuunijärjestelmää vahvistavaa vaikutusta kehoon.

Immuunitehostus

On olemassa laajalle levinnyttä näyttöä, joka viittaa siihen, että kylmässä vedessä oleminen voi vahvistaa immuunijärjestelmää. Monet ihmiset kertovat tuntevansa olonsa terveemmäksi ja vähemmän alttiiksi sairastumaan säännöllisen kylmäkylpemisen jälkeen. Vaikka immuunijärjestelmä on monimutkainen ja vaikeasti tutkittava, uskotaan kuitenkin, että kylmä auttaa sopeutumaan ja suojaamaan kehoa sairauksilta ja infektioilta. Huolimatta siitä, että aiheesta ei ole tehty vankkoja tieteellisiä tutkimuksia, monet ihmiset uskovat sen immuunivastetta vahvistaviin hyötyihin.

 

LAADUKKAAT MATERIAALIT

KuohuSpa Huurre- kylmäaltaassa on käytetty laadukkaita materiaaleja; musta alumiinirunko, allas ruostumatonta terästä ja upea tiikkikansi altaan päällä. Allas näyttää tyylikkäältä ja sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön. Altaaseen on mahdollista asentaa lisävarusteena mm. lämmitin, joka estää talvella ulkokäytössä veden jäätymisen ja tämän kanssa voit halutessasi myös lämmittää veden lämpökylpyä varten.

Altaan lämpötila-asetukset menevät jopa 3 asteeseen ja altaaseen mahtuu 400 litraa vettä. Suodatusjärjestelmä ja otsonaattori pitävät veden puhtaana. Musta eristetty kansi vähentää käyttökustannuksia. Jäätymisenestotoiminto auttaa estämään jään tai huurteen muodostumista järjestelmän komponentteihin. Tyhjennykseen on letkuliitäntä. Termostaatti pitää huolen, että vesi juuri niin kylmää kuin haluat, juuri silloin kun haluat.

 

MITEN KÄYTETÄÄN

  1. Täytä puutarhaletkulla. Amme täyttyy noin 15–30 minuutissa vedenpaineesta riippuen
  2. Avaa ilmanpoistoruuvi, jotta ilma poistetaan suodattimesta ja pumpun kotelosta
  3. Kytke kylpyammeesi pistorasiaan ja aseta haluamasi lämpötila ohjauspaneelista
  4. Muutaman tunnin sisällä voit alkaa nauttia uudesta KuohuSpa Huurre kylmäaltaastasi
  5. Suosittelemme, että vaihdat veden 8–12 viikon välein ja toistat edellä mainitut vaiheet

 

HUOLTO JA PUHDISTUS

KuohuSpa Huurre  pysyy puhtaana pienellä ylläpidolla. Altaassa on otsoni- ja suodatinjärjestelmä pitämään veden puhtaana.

Suodattimen vaihto

Suodatin suositellaan vaihdettavaksi kolmen kuukauden välein.

Suodatin puhdas

Suodattimen puhdistus kerran kuukaudessa, tai useammin jos käyttöä on enemmän.

Veden vaihtaminen

Suosittelemme, että vaihdat KuohuSpa Huurre -altaan veden 8-12 viikon välein riippuen käyttötiheydestä ja näkyvästä veden laadusta. Vesi on vaihdettava, kun ei näytä enää kirkkaalta. Tyhjennys letkulla (adapteri sisältyy mukaan) tai uppopumpulla. Täyty allas uudelleen.

Kylmäaltaan puhdistus

Suosittelemme KuohuSpa Huurre-altaan puhdistamista saippuavedellä. Emme suosittele kodin puhdistusaineita tai hankaavia aineita tai materiaaleja.

 

HUIPPUVINKIT

TOTUTTELE hitaasti. Aloita menemällä kylmään veteen vähitellen – jalat, koko jalat, sitten vartalo ja niin edelleen. Älä hätäile, sinun ei tarvitse mennä kokonaan altaaseen muutaman ensimmäisen yrityksen aikana.

HUOMAA hengityksesi. Hengityksen hallitseminen on suuri osa kylmässä vedessä olemista. Hengitystapamme on usein tarkka osoitus siitä, miten koemme olomme kehossamme. Jos hengitämme nopeasti ja raskaasti, se tarkoittaa, että tunnemme olomme kiihtyneeksi. Jos hengityksemme on rauhallista, hidasta, tasaista ja syvää, pidämme kehomme rauhallisena.

OTA aiemmat kokemuksesi kylmästä huomioon, kun päätät, minkä lämpötilan asetat KuohuSpa Huurre – kylmäaltaaseesi. Niiden, jotka eivät ole koskaan olleet alttiina minkäänlaiselle kylmälle vedelle, kannattaa aloittaa noin 10 celsiusasteesta. Jos käyt säännöllisesti kylmässä suihkussa, voit aloittaa hieman alempaa, esim. 6 celsiusasteessa ja madaltaa lämpötilaa pikkuhiljaa.

 

LISÄVARUSTELU saatavilla kylmäaltaaseen, jolloin altaan voi sijoittaa myös ulos:

  • altaaseen lisätään eristeet ulkopuolelle, tekniseen tilaan sisäpuolelle
  • pinta eristeen päälle
  • lämmitin 2 kw

Lisävarustelu +1500 €, sisältää mm. edellä mainitut asennettuna

 

 

Lisätiedot

Paino 125 kg (kilogramma)
Mitat 180 × 73 × 75 cm (senttimetri)
Pääasiallinen materiaali

Musta alumiini, ruostumaton teräs, tiikki kansi

Sisältää vedenpuhdistuksen

Sisäänrakennettu otsonaattori ja suodatusjärjestelmä pitävät veden puhtaana

Vesitilavuus (l)

400 litraa

Eristekansi

Sisältyy hintaan

Tyhjäpaino

125 kg