KuohuSpa AK on ympäristöystävällinen vedenhoitoaine, jota voidaan käyttää ulkoporealtaassa. KuohuSpa AK auttaa pitämään ulkoporealtaan veden puhtaana turvallisella, yksinkertaisella ja tehokkaalla tavalla. Yksi kerta viikossa KuohuSpa AK auttaa estämään kalkkisaostumien kertymisen. Lisäksi KuohuSpa AK irrottaa ja poistaa jo muodostuneita kalkkisaostumia, ja täten bakteerit ja muut mikro-organismit eivät pääse lisääntymään. KuohuSpa AK yhdessä klooritabletin (myydään erikseen) kanssa tuhoaa bakteerit ja desinfioi veden. Ulkoporealtaan vesi ei ole vain puhdasta vaan näyttää kristallinkirkkaalta ja tuntuu mukavalta sekä pehmeältä. KuohuSpa AK käytettäessä kloorin tarve on normaalia pienempi.

Paketti sisältää:

  • 2 pulloa KuohuSpa AK (1L/plo)

Lisää KuohuSpa AK veteen kerran viikossa annostelutaulukon mukainen määrä allasveteen. Ravista pulloa ennen käyttöä. Laita klooritabletti läpinäkyvään purkkiin ja aseta purkki suodattimen päälle, ns. verkkolaatikkoon. Lisää tabletti kerran viikossa. Lisätietoja varten katso yksityiskohtaiset käyttöohjeet.

Jos KuohuSpa AK joutuu silmiin, huuhtele puhtaalla vedellä. Tarvittaessa käy lääkärissä. Mikäli vesi haisee tai harmaantuu, lisää ylimääräinen klooritabletti ilman annostelupurkkia suodattimen päälle verkkolaatikkoon. Vesi kirkastuu 2-3 päivässä.

KuohuSpa AK käy myös korvaamaan Aqua Kristal, Aqua Excellent tai Aqua Finesse hoitoaineet.

KuohuSpa vedenhoitoaine

Varastossa

Vedenhoito ei tämän helpommaksi mene.

59 € 75 €