Jacuzzi® J-575™

Ylellisen hemmottelun maailmaan kutsuu Jacuzzi® ulkoporeallasmalliston lippulaivamalli J-575™. Tämä premium-tuote yhdistää ylivoimaisen suunnittelun innovatiivisimpaan spa-tekniikkaan, antaen vertaansa vailla olevan mukavuuden ja rentoutumisen.

23900,00 25990,00 

Ylellisen hemmottelun maailmaan kutsuu Jacuzzi® ulkoporeallasmalliston lippulaivamalli J-575™. Tämä premium-tuote yhdistää ylivoimaisen suunnittelun innovatiivisimpaan spa-tekniikkaan, antaen vertaansa vailla olevan mukavuuden ja rentoutumisen.

Korkealaatuisesta akryylimateriaalista valmistettu Jacuzzi® 575™ ei ole ainoastaan esteettisesti miellyttävä, vaan myös kestävä ja pitkäikäinen. Tilavaan altaaseen mahtuu mukavasti jopa kuusi henkilöä, tarjoten runsaasti tilaa ystäville ja perheelle.

PowerPro®-hierontajärjestelmä, joka on yhdistetty edistyneeseen hydrodynaamiseen teknologiaan, tarjoaa laajan valikoiman terapeuttisia hoitoja. Täysin mukautettavat suihkut voivat kohdistaa mihin tahansa kehon osaan, tarjoten ainutlaatuisen ja henkilökohtaisen hieronta-kokemuksen joka kerta. 575™:n säädettävällä virtauksen hallintajärjestelmällä voit vaivattomasti säätää haluamaasi painetta ja voimakkuutta.

Jacuzzi® 575™ sisältää edistyneen suodatus- ja desingiointijärjestelmän, joka varmistaa puhtaan, hygieenisen veden aina. CLEARRAY Active Oxygen® -teknologia hyödyntää ilman ja valon voimaa tehdäkseen kovemmin työtä ja pitääkseen veden puhtaana pidempään. Kyseessä on edistynyt hapetusprosessi, joka tuhoaa epäpuhtauksia ja vesipohjaisia taudinaiheuttajia.

Ulkoporealtaan veteen injektoidaan pieni annos otsonia ja sekoitetaan huolellisesti. Otsonoitu vesi altistetaan sitten UV-C-lampulle, joka energisoi molekyylejä. Kun otsonoitu vesi käsitellään UV-C-säteillä, aktiivinen happi vapautuu luonnollisen reaktion, edistyneen hapetuksen, kautta.

Super-voimakas aktiivinen happi tuhoaa epäpuhtaudet ja vesipohjaiset taudinaiheuttajat puhdistaen veden. Puhdas, kirkas vesi pumpataan takaisin porealtaaseen, jossa se jatkaa veden puhdistamista, hajottaen epäpuhtaudet, jotta ne voidaan helposti poistaa suodattimien avulla.

SmartTub® Etäohjausjärjestelmä on altaassa vakiona ja se  mahdollistaa kaikkien Jacuzzi® 575™:n osien ohjauksen suoraan älypuhelimestasi sekä virrankulutuksen seurannan. Olipa kyseessä veden esilämmitys ennen kotiin saapumistasi, tai tunnelman luominen säädettävällä LED-valaistuksella, sinulla on täysi hallinta. Ainut ulkoporealtaan etäohjausjärjestelmä, joka ei tarvitse hyvää WIFI verkkoa pihallasi, vaan käyttää altaassa valmiina olevaa SIM-korttia yhteyden muodostamiseen älypuhelimen kautta tapahtuvaan etäohjaukseen.

Parantaaksesi spa-kokemustasi, Jacuzzi® 575™ on varustettu integroidulla Bluetooth-äänijärjestelmällä sisältäen 4 kaiutinta sekä subwooferin täydellistä äänentoistoa varten. Nauti lempimusiikistasi, äänikirjasta tai podcastista suoraan hydroterapiaspasi mukavuudesta.

Jacuzzi® 575™ on enemmän kuin ulkoporeallas; se on henkilökohtainen pyhäkkö, jossa voit rentoutua, rauhoittua ja virkistyä, oman kotisi mukavuudessa. Koe ultimaattinen hydroterapiahoito, jonka todella ansaitset!

Pääominaisuudet:

 • Ulkomitat: 231 x 231 cm, korkeus 95/107cm
 • Istumapaikkoja: 5 henkilölle
 • Makuupaikkoja: 1 henkilölle
 • Uniikki design ulkoverhoilu näyttävällä LED valaistuksella
 • Korkea ja leveä vesiputous
 • Ainutlaatuinen PowerPro®-hierontajärjestelmä tehonsäädöllä mukautettuihin hierontoihin
 • SmartTub™ etäohjaus
 • CLEARRAY Active Oxygen® Edistynyt suodatusjärjestelmä puhtaan ja hygieenisen veden varmistamiseksi
 • Integroitu Bluetooth-äänijärjestelmä (4.1 kaiutinta)
 • Kosketusnäyttö
 • Suunniteltu kestävyyteen ja pitkäikäisyyteen
 • Ylivoimainen akryyli-rakenne

Aloita matka kohti vertaansa vailla olevaa rentoutumista Jacuzzi 575:n kanssa. Henkilökohtainen keitaasi odottaa!