Search
Search

HAFA CRISP

HAFA CRISP LUO ENERGIAA KYLPUHUONEELLESI

Valoisa ja raikas kylpyhuone kauniilla marmori ja valkoisilla pinnoilla. Haluamme aloittaa päivän tyylillä joka luo tunteen koko päiväksi. Tässä kauniissa energiaa antavassa tyylissä hehkuvat kromatut yksityiskohdat hanan kanssa kuin helmeilevät vesipisarat.

LUO CRISP – TYYLI KYLPYHUONEELLESI

Vaaleat materiaalit kuten posliininen Hafa Circle ja kromin värinen allashana Fine yhdistettynä vaaleaan kalusteeseen luot tunnetta tarkkaan harkitusta ja suunnitellusta kylpyhuoneesta. Tässä integroiduilla vetimillä varustettu Hafa Sun.

Kylpyhuone sisustuksemme kromina ja valkoisen tyylille Crisp:
Hafa On Top pöytätasot
Hafa Circle posliini malja-altaat
Hafa Fine pesuallashanat
Hafa Infinity suihkut
Hafa Fine kattosuihkut 

Älä unohda ostaa tyyliin sopivaa pohjaventtiiliä. Meiltä löytyy myös upotettaville pesualtaille ylivuotosuojalliset tyyliin sopivat pohjaventtiilit.  Löydät nämä täältä.

HAFA CRISP KYLPYHUONE TRENDIT

Valoisa kylpyhuone tuntuu oikealta ratkaisulta vuodesta toiseen. Kylpyhuoneiden trendejä tulee ja menee, mutta raikas valkoinen jatkaa tunnuslauseena useimmille kylpyhuoneita sisustaville. Vuosien 2021-2022 trendinä kirkkaissa ja valkoisissa kylpyhuoneissa on vaalea marmori, joka antaa tyylikästä ilmettä. Täydennä pehmeillä materiaaleilla, kuten puuvillapyyhkeillä ja pellavaisilla tekstiileillä.

Trendiväreinä tyyliin Crisp sävyt: valkoinen, vaaleanharmaa, kromi, vaaleat pastellisävyt. 

Yhdisteltävät materiaalit: pellava, posliini, kromi, lasi, marmori sekä vaalea puu.

HAFA SUN KYLPYHUONEKALUSTEET

HAFA INFINITY – YLELLINEN SUIHKU

HAFA KATTOSUIHKUT KROMISENA

Hafa Sun on tyylipuhdas kalustesarjamme, jossa huomio on kiinnitetty yksityiskohtiin.

Laajat lasipinnat luovat ilmavan vaikutelman ja antavat avaruutta kylpyhuoneeseen. Hafa Infinity antaa tavanomaisesta poikkeavan suihkuelämyksen.

Meiltä löytyy laaja valikoima kromisia kattosuihkuja. Käytännölliset ja säädettävällä korkeudella olevat kattosuihkut löytyvät eri kokoisina.