pixel

Ilmainen toimitus yli 100€ tarvike- ja varaosaostoksiin

Kuohu Pärske

Kuohu Pärske

5 990,00 

TAI 142,25 €/kk

KOKO: 2000 x 2000 x 900 mm
HENKILÖMÄÄRÄ : 5
(2 MAKUUPAIKKAA)

Poista
  • 129 €
  • 129 €
  • 249 €
  • 299 €
  • 349 €
  • 399 €
  • 349 €
  • 199 €
  • 129 €
  • 149 €
  • 69 €
  • 79 €
  • 149 €
  • 199 €
  Reset options
Tuotetunnus ulkoporeallas-kuohu-parske Kategoriat , Avainsanat ,
Share on facebook
Share on email
 • Tuotekuvaus

Pärske on KuohuSpa malliston kompaktein ratkaisu ja siinä on tilaa viidelle hengelle kahden makuupaikan ja kolmen istumapaikan muodossa. Makuupaikat ovat vahvasti profiloituja, jotta myös aikuinen voi käyttää niitä tässä kokoluokassa. Kulmapaikka on kyseisen altaan tilavin istuin ja hierontapaketti on erittäin kattava myös tässä istuimessa. KuohuSpa altaissa käytetyn uusimman sukupolven hierontasuutin tekniikan ansiosta saadaan altaan hierontapumpusta tehokkaat hieronnat myös molempiin makuupaikkoihin samanaikaisesti. Tämä ei ole mahdollista perinteisissä altaissa yhden pumpun järjestelmällä. Pärske on Sinun altaasi, jos haluat kompaktin ratkaisun useammalla rennolla paikalla eikä hieronta ole tuotteen tärkein ominaisuus.

 

Kuohu Pärske altaan erityisominaisuudet

-Tehokas hieronta 3HP pumpulla

-34 kappaletta säädettäviä vesihierontasuuttimia

-3kW lämmitin

-15/12cm kansi vakiona

-Kattava valaistus niin sisä- kuin ulkopuolellakin

-Erillinen kiertovesipumppu

-Jäätymisenestojärjestelmä

-Tehokas otsonaattori

-Vedenpoistoventtiili vakiona

 

Laadukas hieronta. Erinomainen hieronta on meillä vakiovaruste. Hierontapumppujen teho on altaissamme aina 2,2kW ja hierontasuutinten määrä on runsas. Pärske mallissa on 34 suutinta ja 2,2kW/3HP hierontatehoa. Näin ollen hierontaelämys on varmasti laadukas ja kattava. Kaikki käyttämämme hierontasuuttimet ovat vesi-ilmahierontasuuttimia. Tämä tarkoittaa, että pääasiassa suuttimesta tulee läpi vettä, mutta tarvittaessa seokseen saadaan mukaan myös ilmaa. Tämä tapahtuu altaan ilmasäätimestä. Ilma lisää hieman hierontatehoa ja luo visuaalisesti näyttäviä ilmakuplia. Hierontasuuttimet ovat myös suutinkohtaisesti tehosäädettäviä.

 

Edistyksellinen eristys. Eristys tekniikkamme takaa ulkoporealtaalle energiatehokkuuden ympärivuoden. Paksu monikerros eristyksemme ja markkinoiden paksuin vakioeristekansi takaavat huomattavan eron kilpailijoihimme verrattuna. Altaamme on eristetty ulkopaneloinnin sisäpuolelta paksulla eristelevyllä, joka on vahvimmillaan n. 60mm. Eristemateriaalina käytetään suulakepuristettua polyeteeniä, jonka vahvuuksia ovat tehokas lämmön- ja kosteudeneristys sekä hyvä äänieristys. Pumppujen tuottama ääni saadaan tehokkaasti vaimennettua eristerakenteen ansiosta. Pumpuista säteilevä hukkalämpö heijastetaan takaisin altaan uretaaniin ja putkistoon tähän kehitetyllä alumiinipintaisella foliomatolla. Koko allaskuori on eristetty uretaanivaahdolla. Myös altaan pohjalta löytyy paksu eristelevy vakiona. Eristekantemme on aina 15cm paksu keskeltä, ja 12cm paksu reunoilta. Näin kanteen muodostuvat myös luonnolliset kaadot ja täten esim. sadevesi pääsee valumaan pois kannen päältä.

 

Valmiina ympärivuoden. Kaikki ulkoporealtaamme on varustettu 3kW lämmittimillä. 3kW lämmittimen suurin etu 2kW lämmittimeen tulee nimenomaan kylmillä keleillä, jolloin 2kW lämmittimestä loppuu herkästi teho kesken. Monet toimijat myyvät altaita, joiden käyttö on suunniteltu lämpimiin maihin eikä Suomen erityisolosuhteita ole otettu huomioon. Laatualtaiden altaat on suunniteltu nimenomaisesti ympärivuotiseen käyttöön Suomessa!

 

KuohuSpa -mallistojen altaisiin kehitetyt, yksilöllisesti säädettävät hierontasuuttimet. Suurellakaan määrällä voimakkaita vesihierontasuuttimia ei ole merkitystä, mikäli suuttimet ovat väärin suunnattu tai sijoiteltu. Pitkän kokemuksen ja suunnittelun lopputuloksena altaisiimme on kehitetty yksilöllisesti säädettävät hierontasuuttimet. Säädettäviä hierontasuuttimia ja pyöriviä laaja-alahierontasuuttimia käytämme useassa eri koossa. Hieronnassa tehon ja suuntauksen lisäksi on tietenkin tärkeää myös istuinten sopivuus. Tämän takia kaikki istuinpaikkamme on suunniteltu luonnollisiksi, mutta rennoiksi käyttää. Säädettävät hierontasuuttimet antavat Sinulle mahdollisuuden räätälöidä hierontaa haluamallasi tavalla. Näin pääset vaikuttamaan kylpykokemukseesi ennennäkemättömällä tavalla. Voit avata ja sulkea suuttimia oman makusi ja sen hetkisen tarpeesi mukaan – vain suuttimesta kääntämällä. Kaikki suuremmat hierontasuuttimet ovat suunnattavissa oman makusi mukaan. Näin sama istuin sopii useammalle eri vartalotyypille. Jokainen kylpykerta voi siis olla erilainen. Sinä päätät!

 

Kokonaisvaltainen valaistus niin sisä- kuin ulkopuolellakin. Altaan sisävalaistuksesta vastaa erillisten led-valojen lisäksi myös suurimpaan osaan hierontasuuttimista asennettu LED-valaistus. Näin valaistuksesta saadaan erittäin kokonaisvaltainen ja tasainen. Tyylikkyyden ja altaan arvokkuuden kuuluu näkyä myös ulospäin. Tämän seurauksena Laatualtaiden sisäpuolelta sekä ulkonurkista löytyvät myös samat värit LED-valoina. Illan hämärtyessä valokokonaisuus saa aikaan vieläkin tyylikkäämmän valaistuksen ja upean tunnelman. Haluttu väri voidaan lukita tai nauttia portaattomasti vaihtuvasta väriohjelmasta.

 

WiFi-etäohjaus viimeistelee käyttökokemuksen. Altaaseemme on saatavilla WiFi ominaisuus lisävarusteena. Internetyhteydellä ja kännykkäapilla voit tarkastaa altaasi tilan aina internetyhteyden ollessa päällä.

 

Erillinen kiertovesipumppu. Erillinen kiertovesipumppu kuluttaa vähemmän sähköä kuin kaksinopeuspumppu suodatusjaksojen aikana. Toinen etu on matalampi äänitaso. Kaksinopeuspumpusta kuuluu yleisesti kovempi ääni suodatusjakson aikana.

 

Tehokas suodatusjärjestelmä. Laatualtaat ulkoporealtaissa käytetään tehokasta kuitusuodatus -järjestelmää, joka suodattaa allasvedestä tehokkaasti pois ylimääräiset kelluvat roskat ja irtohiukset. Näin allasvesi säilyy pitkään puhtaana ja miellyttävänä käyttää. Lisäksi kaikista altaistamme löytyvä otsonaattori tukee altaan suodatusjärjestelmää ja pidentää vedenvaihtoväliä.

 

Huoltovapaa ulkopanelointi. Komposiitista valmistettu ulkoverhous on täysin huoltovapaa ja pitkäikäinen. Materiaali on myös tyylikkäästi puukuvioitu ja kokonaisuus on näin saatu näyttävän näköiseksi. Värivaihtoehdot ovat musta ja harmaa, joilla allas saadaan sopimaan mihin tahansa ympäristöön.

 

Jäätymisenestojärjestelmä. Altaissamme on vakiona jäätymisenestojärjestelmä, joka kytkeytyy automaattisesti päälle, jos vedenlämpötila laskee alle 10 asteen. Hierontapumput alkavat tuottamaan lämpöä ja pitävät allasveden sulana. Näin altaamme eivät pääse jäätymään, vaikka lämmitin olisi jostain syystä kytkeytynyt pois päältä.

 

Vedenpoistoventtiili. Kaikissa altaissamme on vedenpoistoventtiili vakiona. Tuotteen mukana tulee myös puutarhaletkuun sopiva adapteri, jotta veden voi johtaa likakaivoon altaalta turvallisesti. Altaan voi tyhjentää myös uppopumpulla. Altaan pohjan alimmassa kohdassa sijaitsevasta viemäristä saat valutettua allasosan tyhjäksi. Sivulla sijaitseva pop-venttiili on helppokäyttöinen. Venttiilin lähdössä on valmis 3/4 kierre, johon puutarhaletkun adapteri on helppo kiinnittää. Huomioithan, että allas ei tyhjene kuitenkaan kokonaan vedestä venttiilin kautta vaan putkistoon jää aina vettä.

 

Kansitelineen asennus mille tahansa sivulle. Neliön malliseen altaaseen saat asetettua eristekannen miten päin tahansa. Näin ollen myös kansiteline voidaan asentaa mille tahansa sivulle. Esimerkiksi sylinterillinen kansiteline tarvitsee vain 30cm tilaa avattavaan suuntaan ja noin 10cm molemmille sivuille.

 

KOKO:
HENKILÖMÄÄRÄ:
LÄMMITIN:
OHJAUSPANEELI:
HIERONTAPUMPUT:
VESISUUTTIMIA:
LED VALOT:
SUIHKULÄHDE:
OTSONAATTORI:
ERISTEKANSI:
SÄHKÖKYTKENTÄ:
PAINO TYHJÄNÄ:
TILAVUUS:

2000 x 2000 x 900 mm
5 (2 MAKUUPAIKKAA)
3kW
KYLLÄ
1 kpl 3 HP
34 KPL
KYLLÄ (7 eri väriä)
4 KPL
KYLLÄ
15/12 cm PAKSUUS
230V 1x16A
280 KG
1050 LITRAA

Saatavilla olevat lisävarusteet

Vakiovarusteet

Tehokas
hierontateho

Näyttävä valaistus
useilla eri väreillä

Suihkulähteet

Kiinteitä, pyöriviä sekä suunnattavia suuttimia

Hieronnan
tehonsäätö

Vettä desinfioiva otsonaattori

RUOSTUMATON
TERÄSRUNKO

PAKSU
KOLMOISERISTYS

SULJETTU POHJA

huoltovapaa
komposiittiverhoilu

mikrobeja
hylkivä pinta

Paksu eristekansi
15/12cm

0