Yksityiset

Tarjoamme ostoksillesi maksuaikaa.

Rahoituksen avulla saat ostoksillesi joustavasti huoletonta maksuaikaa. Me tarjoamme
asiakkaillemme kahden eri pankin rahoitusvaihtoehtoja.

TUOHI Mastercard

Ottaessasi meiltä vuosimaksuttoman TUOHI Mastercard -luoton saat ensiostolle 6, 12, 24 tai jopa 40kk korotonta maksuaikaa tasaerissä. TUOHEN muusta käytöstä maksat korot ja kulut sopimusehtojen mukaisesti.

TUOHI Mastercard on kansainvälinen maksuaika- ja luottokortti. Todellinen vuosikorko on 2000 euron käytössä olevalle luotolle X % ja luottohinta XXX euroa, kun nimelliskorko on 3kk Euribor (2/2020) + 14% ja laskennassa on huomioitu kuukausittainen 5 euron tilinhoitomaksu ja 3 euron veloitus paperilaskusta. TUOHI on toistaiseksi voimassa oleva jatkuva luotto, luottoraja 2000-10000 euroa. Luoton myöntää Nordea Rahoitus Suomi Oy, Aleksis Kiven katu 9, Helsinki.

SAV

SAV-Rahoitus Oyj on turvallinen ja luotettava yli 15 vuoden kokemuksen omaava 100%:sti suomalainen rahoitusuyhtiö. Yhtiön omistaa Oma säästöpankki Oyj ja Elite Varainhoito Oyj ja SAV:lle on myönnetty oikeus Avainlipun käyttöön. Yhtiöllä on mm. yli 400 yhteistyöautoliikettä ympäri Suomea. SAV-Rahoituksen tarjoamassa rahoituksessa on 6,9% korko.